Warmtepomp – gaswarmte – of weerstandswarmte – wat betekent dit allemaal voor mij?

Warmtepomp – gaswarmte – of weerstandswarmte – wat betekent dit allemaal voor mij?

Er zijn verschillende soorten heaters die gebruikt kunnen worden om een ​​woning of bedrijf te verwarmen en te koelen. Er is gaswarmte en elektrische koeling, elektrische weerstandswarmte en elektrische koeling, en elektrische verwarming en koeling worden ook wel warmtepomp deurne genoemd. Elk heeft zijn voordelen en er zijn veel meningen over de beste en meest kosteneffectieve methode om te gebruiken.

Gaskachels wekken warmte op door de verbranding van aardgas of propaan. De gegenereerde warmte wordt in een keerschotkamer geperst, een warmtewisselaar genaamd. Wanneer de wisselaar de juiste temperatuur bereikt, gaat de ventilator aan en stuwt warmte de kamer in via vloer- of plafondroosters die aan het leidingwerk zijn bevestigd. Afhankelijk van waar u woont, is verwarming op gas meestal de meest economische manier om uw huis of bedrijf te verwarmen. Warmte die wordt gegenereerd door gas of propaan is meestal warmer en droger.

Als u wilt dat uw elektriciteitsmeter uit de hand loopt, overwinter hem dan door weerstandswarmte te gebruiken. Weerstandswarmte is allemaal elektrisch en is als een ruimteverwarmer op steroïden. In de verwarming voor het ventilatorgedeelte bevindt zich een set opgerolde draden die tussen twee palen zijn gespannen, doorgangen genoemd, en de hoeveelheid kilowatt of KW hangt af van het aantal doorgangen dat deze strips uitgaan en het aantal trappen. ZIJN.

Warmtepompen zijn het antwoord op weerstandsverwarmers. Warmtepompen kosten minder om te werken dan weerstandswarmte en hebben de neiging om een ​​meer uniforme temperatuurstijging in een ruimte te produceren, wat naar verwachting zal leiden tot een beter comfort. Meestal wordt dezelfde compressor die u gebruikt om uw huis te koelen, ook gebruikt om het te verwarmen. Het koelmiddel dat normaal warmte uit de ruimte onttrekt via een omkeerklep en twee terugslagkleppen, brengt de warmte daadwerkelijk de ruimte in.

Elk van deze methodes heeft zijn voordelen. Als u geen toegang heeft tot gas of propaan, kunt u een weerstandswarmte of warmtepomp installeren. Sommigen denken dat gaswarmte heet en droog is en explodeert op de bewoners van de ruimte. Hittebestendig, tja, te duur in gebruik, dus ik hou de methode aan. Warmtepompen zijn ideaal voor gebieden zonder gas of propaan. Het heeft de neiging om enige weerstandswarmte te vereisen, aangezien de buitenste spoel de neiging heeft te bevriezen en moet worden ontdooid om goed te kunnen werken. Ontdooien gebeurt door de unit weer in een koude toestand te brengen, waarbij hete gassen terug door de buitenbatterij worden geperst om de batterij te ontdooien. Ondertussen moet weerstandswarmte worden toegepast om de koude lucht die de ruimte binnenkomt te reguleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *