Waarom honden aan de geslachtsdelen van mensen ruiken?

Waarom honden aan de geslachtsdelen van mensen ruiken?

Hondensnuif is de krachtigste dingen en hebben bewezen dat ze te puur zijn voor deze wereld. Als je dit hebt meegemaakt, weet je dat het vervelend is. Er is echter een logische verduidelijking, en nee, het is niet omdat ze proberen een sfeer te creëren.

Op dezelfde manier als andere individuen, waaronder wijzelf, hebben we nagedacht. om welke reden snuffelen honden aan ons geslachtsdeel?

Hoe communiceren honden?

De taal van de hond kan voor ons uitzonderlijk onvoorspelbaar zijn en u zult zeker tijd en toewijding nodig hebben om het te begrijpen. In ieder geval is er een begin dat van vitaal belang is dat je weet: puppy’s hebben een extreem gecreëerd reukvermogen. Vervolgens gebruiken ze dit zintuig in wezen om hun omgeving te kennen en gegevens te concentreren.
Honden, en bovendien de meeste warmbloedige dieren, hebben structuren die apocriene zweetorganen worden genoemd en die door het hele lichaam zijn verspreid, maar met een meer opmerkelijke nabijheid in het genitale en anale gebied.

Deze organen creëren rottende stoffen die de vitale capaciteit van het transporteren van sociale gegevens bevredigen. Deze stoffen staan ​​bekend als feromonen en via hen kan een hond heel veel informatie krijgen over een andere puppy: geslacht, leeftijd, neiging en variëteiten in seksualiteit, bijvoorbeeld als ze het warm hebben.

Dit is de reden dat honden aan de genitaliën snuffelen om informatie over de ander te krijgen.

Reden voor hondensnuffel privé gedeelte

Op het moment dat een hond onze geslachtsdelen besnuffelt, is het in wezen bedoeld om informatie van ons te verkrijgen, net zoals bij verschillende honden. Het probleem is dat we verbaasd zijn, hoe dan ook, honden communiceren met mensen in hondentaal, het is onwaarschijnlijk om een ​​ander soort meer verfijnde communicatie te verwachten.

Mensen hebben bovendien apocriene zweetorganen, maar ze worden niet door het hele lichaam verspreid, maar zijn eerder beschikbaar in de oksels en het kruis. Vervolgens bevindt een hond die informatie van ons nodig heeft, zich normaal gesproken in de buurt van ons kruis om onze nabije delen op te merken.

Dit gedrag is buitengewoon normaal wanneer de hond een persoon niet kent, maar het is ook zeer routinematig wanneer ze iemand zeker kennen, aangezien wanneer ze aan ons kruis snuiven, ze proberen te begrijpen hoe we zijn! Bij een bekend persoon zou dit gedrag heel goed vertaald kunnen worden als een warm welkom.

Het gedrag van het opmerken van de intieme delen van mensen wordt prominent aangevuld in de begeleidende gevallen:

Personen die de laatste tijd geslachtsgemeenschap hebben gehad

Menstruatieperiode voor vrouwen.

Dames die sinds kort een kroost hebben verwekt en borstvoeding geven

Dames die ovuleren (hier is uitzonderlijk waarneembaar de aanvulling van dit gedrag)

Honden kunnen veel dingen over mensen weten door hun baanbrekende neus.

Wat te doen als een hond aan je kruis snuift?

Ondanks het feit dat dit gedrag misschien ongemakkelijk is, is letterlijk niets voor ons het meest verstandige en verstandige om te doen. Bemiddelen is om te voorkomen dat uw hond zijn natuurlijke taal gebruikt, deze tegenwerkende actie zou wreed zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *