Thuiswerken met Amazon

Thuiswerken met Amazon

Thuiswerken met Amazon is een veel betere manier om snellere en grotere winsten te behalen, omdat Amazon meer dan 100 keer zoveel klanten heeft als eBay. Maar Amazon is ook veel restrictiever in zijn productcategorieën. Amazon verwacht dat je een professionele expert bent in de productcategorieën die je op Amazon verkoopt. Amazon is ook veel minder tolerant ten opzichte van fouten. Terwijl eBay veel toleranter is voor fouten. Dit is de reden waarom er maar heel weinig handelaren op Amazon verkopen, wat betekent dat er minder concurrentie zal zijn. En de concurrentie wordt nog meer verminderd als u zich aanmeldt en goedgekeurd wordt voor de verkoop van een van de Gated-categorieën zoals auto’s, sieraden, bagage, kleding, enz.,…

AMAZON-producten:

Ten eerste worden bijna alle producten die op Amazon worden verkocht, verkocht door andere online verkopers, Amazon bezit nauwelijks producten. Amazon biedt eenvoudigweg een online platform voor verkopers over de hele wereld om te adverteren en hun producten te verkopen met behulp van de Amazon’s WEB-site, terwijl ze tussen 7,5% en 15% commissies verdienen.

Er zijn 2 manieren om op Amazon te verkopen:

1) Fulfilment by Merchant is waar u uw producten dropt, hetzij vanuit uw winkel of vanuit een ander WEB-site-fulfilmentcentrum, zoals: Walmart.com, eBay, enz.,… Bij deze methode hoeft u echt nooit producten te verwerken , alleen uw leverancier doet dat. Met deze methode krijgt u eerst uw geld en vervolgens koopt u het product voor uw klant. Een veel veiligere manier om een ​​inkomen te verdienen. Amazon betaalt echter slechts om de 2 weken. Dus elke 2 weken krijg je je geld terug, plus winst. In vergelijking met eBay krijg je je geld voor de aankoop van dat product onmiddellijk, en wanneer je bestelling volledig is uitgevoerd en bij je klant is afgeleverd, is de rest van dat geld voor jou om als pure winst te houden.

2) FBA (Fulfillment by Amazon) is waar je een Manufacture of Manufacturer’ outlet-winkels zoekt om gloednieuwe producten te kopen voor penny’s op de dollar. Bij deze methode krijgt u de grootst mogelijke winstmarges, waarbij u voor $ 1 of minder koopt en vervolgens voor $ 5 tot $ 10 of meer verkoopt. Wat uiteindelijk 5 tot 10 keer is waarvoor je het hebt gekocht, dan verzend je het naar het magazijn van Amazon en laat je Amazon adverteren, verkopen en de producten voor je naar je klanten verzenden. U hoeft niets anders te doen dan de inventaris op voorraad te houden bij Amazon. Veel minder werk van uw kant, vooral als u uw fabrikant uw producten rechtstreeks naar het magazijn van Amazon kunt laten verzenden, en velen doen dat ook. Sommigen zullen zelfs voor een kleine vergoeding uw merklabel op dat product plakken. In sommige gevallen kunt u naar uw faciliteiten (of naar huis) verzenden en vervolgens dat product of een bundel producten verpakken om één product te maken. Stuur dat product vervolgens naar het magazijn van Amazon. Door meerdere producten samen te bundelen tot één product, wordt het voor uw concurrentie moeilijker om uw product exact te kopiëren. Dus concurrentie nog meer uitschakelen. U kunt bijvoorbeeld een set pizzapannen verkopen met een pizzasnijder in een bundel.

Het vinden van fabrikanten is relatief eenvoudig, zoek gewoon de UPC-streepjescode van het product op die productverpakking (niet de streepjescode van de winkel, wat meestal een extra geplakte UPC-codesticker is die door de winkel op de productverpakking wordt geplakt). Naast die streepjescode staat het adres en telefoonnummer van de fabrikant (of fabrikant van de distributeur). Bel gewoon dat telefoonnummer en vraag naar de minimale bestelhoeveelheid en de kosten per eenheid. Als u rechtstreeks bij de fabrikant bestelt, kan het zijn dat u in bulk moet kopen, maar onthoud dat u deze producten voor centen op de dollar gaat kopen, dus zelfs als u er 500 voor 20 cent per stuk moet kopen, is het kost je bijvoorbeeld slechts $ 100. En als je ze voor $ 10 verkoopt, heb je net $ 5000 verdiend terwijl je slechts $ 100 uitgeeft voor de producten en $ 3 aan Amazon-commissiekosten + administratiekosten, je zakt nog steeds $ 3400 in nettoverkoopwinst op.

Met behulp van de outlet-winkels van de fabrikant, zoals Dollar Tree, Dollar General, 99 Cent Max, Five en lager, Topper Liquidator, enz., kunt u eerst een klein aantal van deze producten kopen en zien hoe goed ze verkopen op Amazon via FBA . En als ze goed verkopen, bestel dan in bulk bij de fabrikant. Op deze manier geef je maar een paar dollar uit om de verkoopbaarheid van een product op Amazon te testen. Veel minder dan de eerder genoemde $ 100. Maar de outletwinkels van de fabrikant zullen per product iets meer kosten dan de fabrikanten. Normaal gesproken ongeveer $ 1 of minder per stuk, soms meer. Afhankelijk van bij welke outletwinkel van de fabrikant u winkelt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *