Satellietradio – Muziek in uw oren

Satellietradio – Muziek in uw oren

Op abonnementen gebaseerde satellietradioservice loopt voorop op de Amerikaanse muziekmarkt. Lang geleden zijn de dagen dat mensen de enige optie was om te kiezen uit slechts een of twee miezerige zenders met een slechte ontvangst en aanmatigende, irritante diskjockeys en reclames!

Lokale radiostations zijn echter over het algemeen niet bang voor de satellietradiorevolutie en voorspellen hun voortbestaan op vrijwel dezelfde manier als gewone televisie het heeft overleefd, ondanks de opkomst van de kabel in de jaren ’90. Er is veel liefde voor satellietradio en het is geen verrassing dat Sirius Radio op nummer 1 staat. 1 snelst groeiende onderneming.

Allereerst biedt satellietradio GoEdkope Jingles  u een digitaal signaal van hoge kwaliteit dat geografische grenzen kan overschrijden door naar beneden te stralen vanaf drie geosynchrone communicatiesatellieten die rond de aarde cirkelen. Veel zenders hebben geluid van cd-kwaliteit, zonder ruis.

Ten tweede hebben abonnees de keuze uit meer dan 130 verschillende satellietradiozenders, variërend van verschillende rock-subgenres tot verschillende nieuwsradiobronnen. Dit is geweldig nieuws voor mensen die regelmatig luisteren naar alternatieve subgenres zoals Punk Rock, Death Metal, Christian Rock of Electronica! Satellietradio combineert het beste van twee werelden – de specifieke sfeer van een cd, met de behoefte van de consument om kennis te maken met nieuwe SWeepers-muziek. Sterker nog, het lijkt erop dat er wekelijks nieuwe stations opduiken.

Fans van elektronische muziek zullen de voorkeur geven aan de Sirius-radioservice als ze een Breakbeat/Old SKool-station willen, naast de gebruikelijke Trance/Progressive-stations die beide satellietradiodiensten bieden. XM Radio heeft de exclusieve rechten op de veelgeprezen BPM, maar Sirius heeft een speciaal Dance Hits-station.

Het derde voordeel – dat zijn gewicht in goud waard is – is dat er GEEN commercials zijn! Het is misschien moeilijk te geloven dat er 100% reclamevrije radio bestaat, maar voor slechts maand kun je de constante onderbrekingen vermijden die je woon-werkverkeer in de ochtend en de late namiddag teisteren. Satellietradio is de voor de hand liggende keuze voor vrachtwagenchauffeurs, bezorgers en lange autoritten.

Het feit dat satellietradio alles kost, is echter nog steeds een afschrikmiddel voor veel zuinige individuen. Er zal dus altijd een markt zijn voor reguliere lokale zenders. Op dit moment kan het een gedoe zijn om naar de elektronicawinkel te gaan en satellietradio-ontvangers voor thuisgebruik of voor uw auto te kopen, terwijl er op veel internetsites een enorm aanbod aan satellietontvangers en radio’s voor thuis en in de auto is. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *