“Sticky Situation: de ultieme gids voor boobtape”

Met betrekking tot het mogelijk maken van dames en het opheffen van troost, twee woorden worden meestal uitgedrukt in de uitzonderlijk meest ondoordringbare cirkels. Dat zijn natuurlijk Corner Office.

Oké, er zijn echt twee andere die we hier vandaag echt willen bespreken. Dit onderwerp is een beetje onze aanspraak op roem, en elk van die vijfsterrenenquêtes door geëngageerde dames van elke soort en huidskleur doen over het algemeen een groot deel van het gesprek voor ons. Dat zijn natuurlijk Boob Tape.

Hier op de Scandalous-blog dachten we dat het tijd was om je uit te leggen waarom dit niets is om grappen over te maken, waarom boob-tape superieur is aan gebruikelijke bh’s. Alsof Kim Kardashian dit nog niet voldoende onmiskenbaar heeft gemaakt.

Om minder energie en geld te investeren in extravagante draaddecolletés in het winkelcentrum, en meer tijd te besteden aan het zoeken naar strapless jurken en onopvallende tops om de emmer over te doen, dan is dit voor jou:

 1. Het is dansverificatie
  Racy Boezem Lift Tape geeft gebieden van kracht voor een houvast die de hele avond zal blijven bestaan. Het is dansbewijs, dus geen stress over het vrijkomen terwijl je op de vloer bent. Het blijft zitten, maar misschien ben jij dat wel. Ademend en zweetverificatie, boob tape geeft je een karakteristieke vorm die zo tactvol is dat het de neiging heeft om gedragen te worden met ELKE strapless of gewaagde jurk. Het doet geweldige dingen met truien, spaghettiwimpers, onthullende, in ieder geval trouwoutfit.
 2. Perfecte decolleté
  Waarschuw de loopband, aangezien de colonne is begonnen. Bovendien koestert iedereen een autocolonne. Je bent heter en meer geaard met boob tape als belangrijkste instrument. Voor meer bescheiden boezems lijkt het op het krijgen van een boezemlift zonder de vijfcijferige kosten en de opdringerige methode. Voor enorme boezems kan het helpen ondersteunen en op de juiste manier orkestreren. Borstband is een toonaangevend onderdeel van stijl.
 3. Geheime troost
  Zoals we al zeiden, het hijsen van troost is hier van fundamenteel belang. Degene die zei “pracht is kwelling” kent Suggestief niet. Er fantastisch uitzien moet net zo comfortabel aanvoelen als op de huid.
  Zeg vaarwel tegen lastige wimpers, ongeacht wat je draagt. Je hoeft je geen zorgen te maken over bh-wimpers die uitkijken op de schouders en de donder van je LBD opvangen. Het hangt echt van jou af hoeveel tape je onder je jurk moet gebruiken, hoeveel borst je moet blootleggen. Maak geen bezwaar tegen strikveranderingen of gebruik uw handen om te proberen uw boezem te verlichten vanuit lastige posities.

Flexibiliteit is belangrijk


U kunt tape voor meervoudig gebruik achter u aanbrengen om schuren van schoenen te voorkomen, of op elk lichaamsdeel om het op te tillen en te fixeren. Tape is een kastbespaarder, helpt ons bij het vasthouden van verspreide fixaties en tranen, en houdt zelfs beha-wimpers vast als je gewoon een beha nodig hebt. Er komen meer Ribald-items aan, dus er zal constant een reactie zijn, wat je ook nodig hebt. Hoe het ook zij, op dit moment is boob tape een beetje Mrs. Everything. Krijg het in beige, ga voor donker, koop alles wat je echt wilt voor je huidskleur, of wat dan ook je vorm of cupmaat. Na het kopen van borstband, is er een dwingende reden om de nadruk te leggen op vormen, gewoon voldoening.

 1. ‘Hoe kon ze dat doen?’

 2. Elk wonder zelf terwijl je die verbluffende erebaan ziet kijken zonder duidelijke middelen om alles zo perfect opgezet te houden? Natuurlijk hebben we dat als geheel. Momenteel ben jij die persoon die anderen zullen bespreken. Draag alles wat je wilt dankzij boob tape. Het is zelfs perfect onder een overhemd.

Beperking versus grenzeloosheid
Hoe zit het met, we zien, conventionele beha’s proberen voor het grootste deel boezems te beperken en het decolleté te bedekken. Dat is de manier waarop ze zijn gemaakt, controleer gewoon de oude netwerkprogramma’s uit de jaren 50. Borstband vertegenwoordigt het omgekeerde: grenzeloosheid, kansen, upgrade, genieten van een werkelijk ongelooflijke levensstijl. Het maakt niet uit of u kiest voor gewaagde kledingstukken met open zijkanten, lage steun, riem of duik. Strapless, brede of afwijkende nekgebieden hebben allemaal baat bij boob tape, niet bij gebruikelijke beha’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *