Ontdek tandenbleekmiddelen

Ontdek tandenbleekmiddelen

Alles wat we in televisiefilms zien, is een stralend witte glimlach. Met zoveel vrij verkrijgbare Whitestrips-producten op de markt in de afgelopen jaren, kan het moeilijk zijn om te weten welke u de Hollywood-glimlach van uw dromen zal bezorgen.

blekende tandpasta

Whitening tandpasta’s zijn meestal tussen de 2-10. Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd om te zien of deze tandpasta’s tanden witter kunnen maken tijdens het poetsen. Studies hebben aangetoond dat een klein beetje kan helpen, en met een beetje extra dagelijkse poetsbeurt kan gewone tandpasta hetzelfde resultaat geven. Het simpele feit is dat tandpasta niet lang genoeg op je tanden blijft zitten om de verkleurde plekken daadwerkelijk te bleken.

bleekbakje

Bleeklepels krijgt u meestal via uw tandarts. Wat er gebeurt, is dat de tandarts een afdruk van de tand maakt en een mal maakt. Daarna moeten ze de met bleekmiddel gevulde mallen elke dag een bepaalde tijd dragen. Experts zijn het er allemaal over eens dat dit de meest effectieve methode is, maar de prijs is hoger dan de meeste mensen bereid zijn te betalen. Bleekbakken kosten tussen de 300-2000. Als dit de methode is waarin u geïnteresseerd bent, raden we u aan uw tandarts te raadplegen voor meer informatie.

aan de balie

Er zijn verschillende merken vrij verkrijgbare bleekmiddelen. De twee grootste die ik ken zijn Crest Whitestrips en Colgate Night Effects. Hoewel deze twee producten totaal verschillende toepassingen hebben, werken ze op vergelijkbare manieren. Crest Whitestrips zijn kleine plastic strips die de bovenste en onderste delen van uw tanden omwikkelen. De bleekoplossing bevindt zich aan één kant van de strip en wordt langs de tanden geplaatst terwijl de strip wordt gedragen. Het moet twee weken lang twee keer per dag gedurende 30 minuten worden gedragen.

Colgate Night Effects is een pasta die je 14 dagen lang op je tanden “schildert” voordat je naar bed gaat. Ik heb beide producten persoonlijk getest en heb ontdekt dat de meeste anderen het erover eens zijn dat Crest Whitestrips een superieure methode is. Ik merkte een veel hoger niveau van bleken na het gebruik van Whitestrips en was veel meer onder de indruk van het gebruiksgemak en de gebruikstijd. De whitestrip is eenvoudig in gebruik en overal inzetbaar. Ik droeg het op het werk en niemand zou merken dat ik het droeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *