Groothandel waterpijpen – wat u moet weten

Groothandel waterpijpen – wat u moet weten

Terwijl je rond de waterpijp zat met een paar van je goede vrienden en een glas wijn, raakte het je. “Waarom verkoop ik geen waterpijpen?” Het is veel shisha-rokers overkomen en sommigen handelen zelfs naar het idee. Is het een goede?

Het antwoord is een nadrukkelijk, JA! Waterpijpen zijn een groeiende markt. In slechts één jaar tijd is het aantal zoekopdrachten voor de term ‘waterpijp’ verdrievoudigd. Dat kan maar één ding betekenen, de markt groeit.

De volgende stap in uw zoektocht naar het runnen van een waterpijpbedrijf is uitzoeken wat voor soort waterpijpbedrijf u zult hebben. Misschien moet je een café, een winkel in het winkelcentrum of een online winkel openen. Misschien zelfs een eBay-winkel. Ik denk dat je nu vastzit aan de taak om een waterpijp te kopen bij een solide groothandel.

De inkoop van waterpijpen in het groot kan een behoorlijk obstakel zijn als je niet met de juiste partner samenwerkt. Een zoekopdracht naar waterpijpgroothandels meer informatie kan u naar websites leiden die adverteren voor “groothandel voor het publiek”, wat weinig meer is dan waterpijpen in de detailhandel tegen een minder dan merkbare verlaagde prijs. Als je hebt besloten om een online winkel te runnen, zal dropshipping zeker interessant voor je zijn.

Als je een groothandel vraagt om te dropshippen, kan het zijn dat je met weinig enthousiasme wordt geconfronteerd. Dit is begrijpelijk, aangezien groothandelaren de neiging hebben hun geld te verdienen door in bulk te kopen en te verkopen. Andere waterpijpgroothandelaren zien het een beetje anders. Door u te helpen met verzending in het begin van uw bedrijf, zullen sommige waterpijpdealers hopen uw account te behouden als u groot wordt. Wees niet verbaasd als een bedrijf drie tot vijf dollar wil vragen om een item te laten vallen. Hoewel u waarschijnlijk niet meer dan dat zou moeten betalen, is het maximaal acht dollar waard.

Waterpijpgroothandelaren kunnen extra voordelen toevoegen aan de extra kosten voor dropshipping. Deze voordelen kunnen bestaan uit merkliteratuur, handleidingen of zelfs uw visitekaartje wanneer u deze verstrekt. De ongelukkige waarheid is echter dat de meeste groothandelaren niet geïnteresseerd zullen zijn in het besteden van aandacht aan dergelijke details.

Dropshipping waterpijpgroothandels zijn zeldzaam, maar wees gerust, ze bestaan wel degelijk. Zorg ervoor dat u een private label-garantie hebt als u ermee werkt. Dit is erg belangrijk. Kortom, een private label-garantie betekent dat uw waterpijpgroothandel geen literatuur of contactgegevens (in of buiten het pakket) zal opnemen die uw klanten naar uw bron zouden kunnen leiden. De uitzondering is een adres van herkomst van het pakket, aangezien de meeste pakketvervoerders vereisen dat het fysieke adres wordt weergegeven.

Het niet hebben van een private label-garantie zal alleen maar leiden tot ongemakkelijke gesprekken met uw klanten, omdat ze zich afvragen waarom de website op de doos niet de website is waar ze besteld hebben.

Dat terzijde, als u online verkoopt, moet u onthouden dat u nog steeds aan het “verkopen” bent. Dat betekent belastingen. Zorg ervoor dat u in lijn bent met uw lokale afdeling van inkomsten en afdeling van zakelijke regelgeving. De meeste staten vereisen dat u een tabaksvergunning voor de detailhandel behoudt om op internet te verkopen. Dit kan meestal worden verkregen door een licentievergoeding van minder dan tweehonderd dollar te betalen. Sommige staten hebben misschien geen tabaksvergunning nodig als je alleen waterpijpen verkoopt en een blanco strafblad is altijd handig. U moet uw lokale wetten controleren, aangezien deze periodiek kunnen veranderen en alle nationale voorschriften anders zijn.

Het verkopen van waterpijpen kan erg leuk en zeer lonend zijn, aangezien je in je dagelijkse bezigheden met collega-waterpijprokers over de hele wereld over waterpijpen kunt praten. Het hebben van een solide waterpijpgroothandel zorgt ervoor dat uw klanten tevreden blijven en bij uw bedrijf blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *