Gamusuan Garden Furniture? Familiekosten met deze tip

Gamusuan Garden Furniture? Familiekosten met deze tip

 

Wanneer de zomer komt, kun je zien dat als je klaar bent om te genieten van een grote buiten of op zijn minst de ingang buiten, het tuinmeubilair niet zo helder en aantrekkelijk is als vroeger. De zon, wind en stof, waaraan het terrasmeubilair elke dag blootlegt, zijn vrij talrijk in uiterlijk. Als u wilt leren hoe u het tuinmeubilair kunt reinigen, zijn er enkele tips die u moet weten:

Reinig hars of plastic binnenplaatsmeubels

Naar Terras reinigen De lichthars of plastic terrasmeubels, maak een oplossing met 1 gallon warm water, een bleekmiddel een kopje en 1 lepel wasgoed. Als het meubilair kleur heeft, test dan eerst de kleine en onopvallende gebieden zodat de kleur niet is beschadigd. Als de kleur helder is maar niet wordt verkleurd, kunt u het hele stuk schoonmaken.

Reinig het hele stuk met een oplossing met zacht haar en een struikgewas. Laat de wateroplossing vervolgens ongeveer 15 minuten op het meubilair. Spoel dan grondig.

Wanneer het meubilair is gekleurd, gebruikt u een oplossing gemaakt van 1 gallon warm water en een oplossing van de multifunctionele reiniger. Dit kan het bleekmiddel verwijderen om de kleur van gekleurde meubels te beschadigen. Nadat je opnieuw was gewassen, leg je de oplossing ongeveer 10 tot 15 minuten op het meubilair en spoel je volledig.

Onvoltooide houten tuinmeubels

Onvoltooide houten meubels worden misbruikt door elementen. Een probleem waarmee het onvoltooid hout wordt schoongemaakt, kan worden gedraaid of gesplitst omdat het de neiging heeft om overmatig water te absorberen. Om dit probleem te voorkomen, maak je de oplossing in de waterkal van water, 1 kop ammoniak en ½ kopje azijn. Wrijf over het houten meubels met deze oplossing en spoel volledig af. Gebruik na het spoelen een handdoek om overmatig water te eten.

Terrasmeubels kussen reiniging

Het kussen van het tuinmeubilair is waarschijnlijk een van de meest prominente items die een goede reiniging nodig hebben. De meeste kussens en kussens van de binnentuin meubels kunnen worden gewassen, maar controleer het etiket voordat u probeert te wassen. Als ze dat zijn, was je ze met zeepwater en een spons. Spoel ze goed af en veeg ze zoveel mogelijk af.

De paraplu schoonmaken

De noten zijn vaak gevormd. Dit gebeurt omdat het nat is en sluit bij warm weer en een vochtige en warme omgeving voor schimmel creëert. Schimmel is niet alleen lelijk, maar ook een gezondheidsrisico, dus het moet worden afgehandeld.

Om de schimmel in de patio-paraplu schoon te maken, maak je een oplossing met 1 gallon warm water, vloeibare afwasmiddel ,, en bleekbekers. Test de kleur eerst in de paraplu. Als je goed reageert op het bleekmiddel, open dan de paraplu, voeg rubberen handschoenen toe en wrijf de paraplu met een borstel met een oplossing en zacht haar. Spoel de paraplu af zodra je klaar bent. Als de oplossing vindt dat de kleur van de paraplu verdwijnt, controleert u de tag en controleert u het reinigingsmiddel dat kan worden gebruikt. Altijd de paraplu volledig droog voordat u wordt gesloten, omdat er nieuwe schimmels kunnen optreden.

Aluminium patio meubels

Om aluminiummeubels te reinigen, gebruikt u een afwasmiddel om een stuk te wrijven met plastic reinigingsmiddelen of staalwol. Zet voldoende elleboogvet en maak het goed en schoon. Spoel het meubilair volledig af en verwijder alle zeep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *