Een succesvolle goochelaar worden: 10 tips voor succes in magie

Een succesvolle goochelaar worden: 10 tips voor succes in magie

Dus jij wilt goochelaar worden? Goochelaars zijn meestal een geheimzinnige groep, dus het kan moeilijk voor je zijn om te weten waar je moet beginnen. Lees en onderneem actie op basis van deze 10 tips en je zult merken dat je op weg bent naar succes in magie.

Lezen. De meeste goochelaars beginnen magie te leren door te lezen. Bezoek je plaatselijke bibliotheek en lees zoveel mogelijk boeken over de kunst van magie. Lezen over magie is erg leuk, maar een ander voordeel is dat het ook gratis is! Andere plaatsen waar u naar magische boeken kunt zoeken, zijn uw plaatselijke boekhandel of goochelwinkel. Hoewel er duizenden boeken zijn die je over magie kunt lezen, worden de volgende boeken sterk aanbevolen door goochelaars op alle niveaus:

Kijk naar professionals: je kunt veel leren over showmanship en stagecraft door iemand anders te zien optreden. Nadat je hun show hebt gezien, vraag jezelf af wat je wel en niet leuk vond aan de show. Als je aandacht besteedt aan lokale evenementenkalenders, is de kans groot dat je een goochelaar tegenkomt in een winkelcentrum, theater, bibliotheek, kermis of festival, maatschappelijke organisatie of gemeenschapscentrum in jouw stad. Hoewel niets de ervaring van het kijken naar een live goochelshow vervangt, moet je ook YouTube-video’s van beroemde goochelaars bekijken en ervan leren.

Zoek een mentor: wanneer je een goochelshow van een lokale artiest ziet, stel jezelf dan na de show voor. Wees respectvol voor de tijd van de artiest (hij of zij heeft misschien nog een show te doen), maar vraag naar privé- of groepslessen. Als ze geen magische lessen aanbieden, kunnen ze je misschien doorverwijzen naar iemand die dat wel doet. Een andere manier om een ​​mentor te vinden is om lid te worden van je plaatselijke Society of Young Magicians.

Oefening. Als je een kunstvorm, vaardigheid of ambacht onder de knie wilt krijgen, dan moet je oefenen: hetzelfde geldt voor aspirant-goochelaars. Oefen elk effect zodat elke beweging er natuurlijk uitziet en u niet hoeft na te denken over wat er daarna gebeurt. Er is niets erger dan een goochelaar te zien nadenken over hoe hij een geheime zet moet doen: het verpest echt het ontzag en de mystiek van een effect. Om een ​​idee te krijgen van wat het publiek ziet, oefen je eerst voor een spiegel. U dient ook zelf elk effect op video op te nemen. Bekijk daarna de video om te zien wat er goed uitziet en wat u kunt verbeteren.

Oefen je routines: Repetitie is wat je doet nadat je hebt geoefend: je repeteert als je eenmaal de vingervlugheid, het geklets en het blokkeren onder de knie hebt die nodig zijn om je routines uit te voeren. Als je net begint met magie, moet je je eigen regisseur zijn en jezelf aantekeningen geven over hoe je je routines kunt verbeteren. Je kunt ook repeteren voor een vriend of familielid die je vertrouwt om je eerlijke feedback te geven.

Studietheater: magie is veel meer dan alleen geheimen leren. Als je een succesvolle goochelaar wilt worden, moet je leren over stem en spraak, beweging, improvisatie, acteren, scenische vormgeving, theatergeschiedenis, theatrale verlichting en andere elementen van toneelkunst. Je kunt een goede basis krijgen in deze onderwerpen door naar de universiteit te gaan en theaterkunsten te volgen. Andere manieren om je theaterachtergrond te verbeteren, zijn onder meer deelnemen aan schoolproducties, lid worden van een gemeenschapstheatergroep, lezen, stage lopen bij een plaatselijk theater, zomervoorraad doen en theaterlessen volgen in een studio of community college.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *