De bevalling hoeft niet lang en pijnlijk te zijn

De bevalling hoeft niet lang en pijnlijk te zijn

Een bevalling hoeft niet eng te zijn of angst en angst te veroorzaken. Zodra u arbeidspijnbeheersing toepast bij de geboorte van uw kind, wordt het ongemak van weeën geëlimineerd. Deze modaliteit voor pijnbestrijding bij de bevalling maakt gebruik van hypnose om uw ongemak te beheersen en uw spieren te ontspannen. Veel culturen over de hele wereld ervaren weinig of geen weeën tijdens de bevalling. Met behulp van het pijnloze bevallingsaudioprogramma leer je je zelfhypnose aan en leer je hoe je bepaalde zenuwen kunt uitschakelen om een plezierige geboorte-ervaring mogelijk te maken. Klinkt dit te mooi om nauwkeurig te zijn? Lees verder.

Impact van de westerse samenleving op jonge meisjes

Jarenlange conditionering van jonge meisjes in onze westerse samenleving heeft de overtuiging ingebakken dat een bevalling lang en pijnlijk is. Hoeveel vrouwen hebben je tijdens je eigen jeugd horrorverhalen verteld over langdurige bevalling en pijn lijden? In veel culturen werkt de vrouw echter op het land en neemt ze een pauze om een bevalling te laten doen, geholpen door een vroedvrouw, en keert dan terug naar haar functie en laat de zorg voor de baby over aan een oudere of vroedvrouw. Zie je, wanneer je de zelfhypnose-bevallingsmethoden toepast die worden aangeleerd in het pijnloze bevallingsprogramma, zul je klaarwakker zijn en je volledig bewust zijn van alles tijdens de geboorte van je baby. Idealiter starten we je tussen de 5e en 7e maand van je zwangerschap met het programma. Ondanks het feit dat we hebben gewerkt met een vrouw die binnen twee weken na aanvang van het programma moest worden verwacht, was ze volledig winstgevend.

Grotere IQ’s zijn haalbaar

Wist je dat “studies hebben aangetoond dat een kind zonder angst is bevallen, een traumavrije geboorte heeft gehad, een pijnloze natuurlijke bevalling heeft gehad, hogere IQ’s heeft en minder problemen heeft, zowel fysiek als mentaal in hun leven”.. JAMA

Andere voordelen van het gebruik van het pijnloze bevallingsprogramma zijn onder meer het minimaliseren of elimineren van een episiotomie. Wanneer uw spieren en lichaam volledig ontspannen zijn, kan uw lichaam de grootte van uw baby aanpassen. Denk je dat God een lichaam zou ontwikkelen dat ervoor zou zorgen dat je nog verder door een arts zou worden opengesneden om te bevallen? Nog een ander voordeel is een snel herstel na je bevalling. Nogmaals, zoals ik al zei, je lichaam is ontspannen en je geniet van een geweldige bevalling. De spanning en angst die je uitputten is verdwenen en stelt je in staat om samen met je baby een ongelooflijke hechtingsprocedure te hebben. Ook is er tijdens de zwangerschap geen angst als gevolg van uw informatie over controle over uw lichaam. Eliminatie van post-geboorte of postpartumdepressie wordt nogmaals verminderd door de vermindering van angst en angst in het lichaam. Het programma maakt ook kosteloos ongemak en pijnloze borstvoeding en borstvoeding mogelijk. Er is mij verteld, maar ik heb het natuurlijk nooit meegemaakt, dat de eerste borstvoeding en borstvoeding buitengewoon pijnlijk kunnen zijn. We bieden hypnotische anesthesie aan dit deel van je borsten, zodat de bevalling weer plezierig is.

Verschillende programma’s werken goed samen

Dit programma KAN worden gebruikt in combinatie met en als aanvulling op andere geboortemethoden zoals Bradley, La Maze, Yoga of Watergeboorte. En in feite combineren verschillende vrouwen strategieën om de best haalbare ontmoeting voor hun Voorbereiden bevalling te bereiken. We hebben veel vrouwen de methodes van waterbevalling en yoga laten gebruiken in combinatie met het pijnloze bevallingsprogramma. Heel wat verloskundigen/gynaecologen bevelen ons programma nu aan omdat het hun werk gemakkelijker maakt vanwege een lagere stressfactor in de bevallingsomgeving. Pijnbestrijding bij de bevalling vormt een aanvulling op de hulp van uw verloskundige of Douala, als u een van deze zeer deskundige bevallingsprofessionals in dienst heeft genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *